Stewarts Creek High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » 2016-2017 Pep Rally Schedule

2016-2017 Pep Rally Schedule

2016-2017 Pep Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 8:30 AM 9:12 AM 42 min
Second Period 9:18 AM 10:00 AM 42 min
Third Period 10:06 AM 10:48 AM 42 min
Fourth Period 10:54 AM 12:18 PM 84 min
--First Lunch 10:48 AM 11:18 AM 30 min
--Second Lunch 11:18 AM 11:48 AM 30 min
--Third Lunch 11:48 AM 12:18 PM 30 min
Fifth Period 12:24 PM 1:06 PM 42 min
Sixth Period 1:12 PM 1:54 PM 42 min
Seventh Period 2:00 PM 2:42 PM 42 min
Pep Rally 2:48 PM 3:30 PM 42 min